مشاوره حقوقی رایگان - تحقیقات محلی استخدامی

سلام. من برای استخدام نیروی انتظامی رفتم. میترسم ک بیان محل ما و بپرسن و مردم هم زیر آب من رو بزنن. محله جدیدمون که دو سال هست اومدیم خیلی با من لج هستن. الان میخوام بدونم مشکلی نداره آدرس محل قبلیمون رو بدم؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام در اظهار اطلاعات به هیچ وجه خلاف حقیقت چیزی بیان نکنید با مشکل و ایراد عدم صداقت مواجه می شوید

یک وکیل

آدرس محل جدید و قدیم باهم بدید
و ضمنا بفرمائید محل جدید به تازگی آمدید و از شما شناختی ندارند