مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام، بنده زمینی مسکونی دارم که دو طرف زمین های مجاور احداث شده همسایه دست چپی که مسکن مهر شهرداری میباشد که علاوه بر دخل و تصرف که در ملک من داشته اند به طرف زمین من یه درب کرکره برقی 5 متری گذاشته ان و بعد 20 روز دیگر در وسط ملک من دریچه دفع فاضلاب کار کرده بودن که با اعلام همسایه دست راستی متوجه شده و در پی راستای اقداماتی به اداره آب و فاضلاب مربوطه مراجعه و شاکی شدم و آنها با مذاکراتی که با پیمان کارنشان داشته و گفتن که آخرین بار یکونیم سال گذشته در منطقه ما اقداماتی جهت احداث دریچه فاضلاب داشته اند و فردای آن روز کارشناسی برام معرف شدن که با بازدید از ملک من گفت که این دریچه فاضلاب به صورت غیر قانونی و شخصی احداث شده و اداره مذکور به هیچ وجه در زمین شخصی کسی این چنان اقدامی نمیکنه که فردای آن روز من اقدام به تخریب دریچه فاضلاب کردم که قبل از اقدام من درب که به سمت ملک من قرار داده بودن یک سوم آن سوخته بود و گفته باشم موقعی که کارشناس برده بودم نگهبان آنها انجا بود و دید که کارشناس چی گفت و اون موقع شمار ماشین منو برداشت که یک ماه بعد از حل اختلاف با من تماس گرفتن که مبنی بر آتش زدن درب مجتمع و تخریب دریچه فاضلاب شاکی دارم منهم گفتم که درب آنها رو من آتیش نزدم ولی دریچه فاضلابی که کار گذاشته بودن رو کارشناس اداره مربوطه غیر قانونی اعلام کرد و اگه شکایتی مبنی بر تخریب دریچه فاضلاب باشه باید آب و فاضلاب که مالک آنهاست شکایت کنه و حل اختلاف نرفتم که الان بعد دو ماه، سه ماه بدونه اینکه از دادگاه ابلاغی برام بیادش متوجه میشم که حکم توقیف ماشین منو گرفته مگه میشه همچین چیزی، اگه منم درب اونها رو آتیش زده باشم نه دوربینی منو ثبت کرده نه شاهدی بر این کار دارن ولی تخریب دریچه فاضلاب فقط میتونه در دوربین نشون ثبت شده باشه. با تشکر از لطف راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
قانون صراحت داردکه هیچکس نمیتواند اقداماتی راانجام دهد که باعث تضییع حقوق دیگری شود .توضیح پرونده شما مفصل است
لطفا در ایام کاری هفته عصرها از ساعت4 الی8 عصر با بنده باشماره09127218529 تماس بگیرید .ایشان علیه شما دادخواست داده اند و قرارتامین خواسته گرفته اند و مال ازشما توقیف کرده اند