مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

با سلام
بنده در جاده دو طرفه به دلیل اینکه قسمتی از جاده بوسیله گونیهای سیمان اشغال شده بود کمی ماشین رو به سمت چپ دادم و ماشین تعادلش رو از دست داد و به یه پراید در باند روبرو برخورد کردم. منجر به خسارت مالی به ماشین خودم و پراید و همچنین فوت دو نفر از سرنشینان پراید شد. و چون کیسه هوا باز شد بعد به یه سمند خوردم چون دید نداشتم.
مجازات چیست با توجه به اینکه بنده بیمه شخص ثالث بود ماشینم و قسمتی از جاده بوسیله گونیهای سیمان اشغال شده بود.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام کارشناس تصادفات درصد تقصیر شما را مشخص خواهد نمود و چنانچه گونیهای سیمان نیز تاثیرگذار بوده از درصد تقصیر شما کاسته خواهد شد در هر صورت پرداخت دیه افراد متوفی و خسارت خودروها به نسبت تقصیر با شماست و احتمال حبس به علت فوت افراد در تصادف نیز وجود دارد