مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری مشاعات ساختمان با موافقت ‌رضایت نامه مالکین اول

سلام من پدرم ساختمانی ساخت در سال 76 که پارکینگ ها زیرزمین را به کسی نفروخت و در طبقه همکف ساختمان فضای بلا استفاده ایجاد کرد که در موقع واگذاری ساختمان از تمام مالکین موافقت و رضایت تغییر کاربری به اداری‌ و تجاری گرفتن که حدود 20 سال با موافقت شهرداری مغازه آنجا احداث شد و زیر زمین هم انباری تجاری و انباری اداری گرفته شد ولی سند گرفته نشده و صورت تفکیکی تغییر نکرده. مالکین جدید مدعی فضاهای که موافقت و رضایت داده شده هستند . آیا حقی می توانند داشته باشند؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، مالکین جدید، جانشین مالکین قبلی هستند، و رضایت مالکین قبلی،به منزله رضایت مالکین جدید است، ولی آپارتمانها، تابع قانون آپارتمانها مصوب43می باشند