مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

سلام وقت بخیر. من در سال 90 برا منزل مسکونی پدریم یک کروکی کشیدم که درصورت توافق تقسیم نامه بنویسیم ولی توافق نشد و 3 تا از برادرانم که یکی فوت کرده و 6 تا از فررزندانش در منزل پدریم ساکنن با اونا به اختلاف برخوردیم که مجبور شدیم دادخواست تقسیم ترکه دادیم و تقسیم ترکه ما به استناد کروکی با عنوان اینکه تقسیم نامه عادی موجود است و اصل بر صحت است تا تقسیم نامه ابطال نگردد به قوت خود باقی است پرونده رد دعوا شد و تجدید نظر نیز تایید کرد اومدیم ابطال کروکی فوق را دادیم دادگاه بدوی حکم محکومیت داد ولی تجدید نظر اون کروکی را سند تلقی نکرد و عدم استماع داد و ما مجددا ابطال تقسیم نام کروکی را دادیم و مجددا عدم استماع خورد و با ارشاد قاضی که گفتن ماترک بدین من امور حسبی میگیرم و تقسیم ترکه مجدد دادیم که جلسه اول به دلیل بند 6 ماده 84 قرار رد دعوی خورد لطفا راهنماییم کنید که چکار کنمم؟؟؟ واقعا ظلم میشه در حقم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، اگر اموال تقسیم شد(شفاهی یا کتبی) باید ابطال تقسیم انجام شده زا تقدیم کنید، واگر تقسیم نشد، باید فهرست اموال واسناد ومدارک واستشهادیه زا ضم دادخواست تقسیم ترکه نموده تقدیم، کنید