مشاوره حقوقی رایگان - حکم تمکین

سلام علیکم.
در آبان ماه حکم تمکین من صادر شد. من اعتراض کردم و جوابش بعد یک ماه اومد و همون حکم تایید شد. من حاضر به ادامه زندگی هستم ولی شوهرم میگه تو سلب اعتماد کردی. باید مهریه و ... همه حقوقات رو ببخشی تا به زندگی برگردی. من هم قبول نکردم. ایشون به من گفتن من هم میرم مجدد ازدواج میکنم. چون ناشزه شدی.
1.به محض صدور حکم من ناشزه شدم؟
2. چطور میتونم آیا لازم هست من اعلام آمادگی کنم. همسرم بدون این که اجراییه بفرستن میتونن اجازه ازدواج بگیرن؟ چون هیچ خبری نیست و دو هفته بیشتر هست که نتیجه اعتراض اومده.
3. منزل مشترک ما در شهر دیگر هست و در حال حاضر من یک شهر دیگر در منزل پدرم هستم. آیا لازم هست که برم به منزل مشترک استشهادیه بگیرم؟
ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام شوهر شما برای ازدواج مجدد باید اذن دادگاه را بگیرند اظهارنامه ای مبنی بر اینکه آماده برگشت به زندگی و محل سکونت همسرتان هستید ارسال کنید و از وی بخواهید که ترتیب برگشت شما را فراهم کند