مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی سیم کارت

با سلام. در خصوص پرونده ای شکایتی مطرح شد و ما خوانده شدیم. البته تا زمانی که تلفن همراهمون مسدود نشده بود نمیدانستیم شکایت شده. خواهان بدون اطلاع ما تامین خواسته یک میلیون تومانی به شورای حل اختلاف ارائه داد و به خاطر این موضوع تلفن همراه ما مسدود شد. در نهایت رد دعوای خواهان اعلام شد و حکم نهایی به این ترتیب ارائه شد:
قرار عدم استماع دعوی صادر گردیده و خوانده طی لایحه تقاضای رفع اثر از تامین خواسته را نموده است و رای صادره قطعی می باشد. فلذا چنانچه مال یا حسابی از خوانده بابت تامین خواسته در آن واحد (اجرائیات) توقیف می باشد رفع اثر گردد. سوال بنده این است که جهت رفع مسدودی خط تلفن همراه تمام هزینه های دادگاه از تامین خواسته برداشته می شود؟ خوانده نباید هیچ مبلغی پرداخت کند؟
سپاس از لطف شما.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه خسارتی به شما رسیده باشد شما می توانید ظرف 20روز پس از قطعیت رای دادگاه از دادگاه تقاضا کنید و دادگاه به موضوع رسیدگی می کند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم