مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک ارثی

با سلام.
بنده زمینی مسکونی در روستایی دارم به متراژ هزار متر که ارث پدری است و دارای سند رسمی ( اصلاحات ارضی) چند سال پیش درست پس از فوت پدرم شخصی از اهالی با ارائه قولنامه ای ادعای مالکیت قسمتی از زمین را کرد مبنی بر ای که پدربزرگتان این زمین را پنجاه سال پیش به پدر من فروخته اند. از آن جایی که بنده امضای پدربزرگم را نمیشناختم با تردید قبول کردم. این اخیرا همین شخص اقدام به تصرف قسمت باقیمانده ملک کرده اند و بنده از ایشان شکایت نموده ام و ملک از طرف دادگاه کارشناسی شده و در تحقیقات مشخص شده که قولنامه متصرف فاقد امضا فروشنده و خریدار است. البته شکایت من بر قسمت تصرفات موخر است. زیرا از جعلی بودن مدارک ایشون خبر نداشته ام و حال سوال بنده این است که آیا کل زمینم با این شکایت به لحاظ قانونی قابل استرداد است یا این که شکایت جداگانه ای باید تنظیم شود؟ با سپاس از پاسخگویی.

پاسخ ها :

پس گرفتن ملک تصرف شده تصرف ملک ارثی ادعای مالکیت ملک با قولنامه جعلی استرداد ملک ملک ارثی