مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی بینی در حین خدمت

سلام. من در آموزشی خدمت دچار شکستگی بینی شدم. به این صورت که در حین نظافت آسایشگاه پرده رو کنار کشیدم و میله پرده ول شده با بینی ام برخورد کرده و باعث شکستن بینی من میشه. مدارک پزشکی در پادگان موجود هست. اما پزشک قانونی نرفتم.آیا دیه تعلق می گیرد؟ شرایطش چی هست؟ ایثارگر حساب میشه یا چی؟ اگر دیه تعلق میگیره، چقدر میشه؟ لطفا جواب بدید.

پاسخ ها :

شکستگی بینی در حین خدمت دیه شکستگی بینی در سربازی ایثارگری سربازی آسیب در حین خدمت سربازی خدمت سربازی سربازی دیه