مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی یا سرقت چک

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم.

میخواستم بدونم که آیا اعلام یا عدم اعلام سرقت یا مفقودی چک، تاثیری در مسئولیت کیفری یا حقوقی صاحب حساب دارد یا نه؟

لطفا در صورت امکان مستند و مستدل توضیح بفرمایید.

پیشاپیش از زحمات حضرات عالی کمال تشکر و امتنان را دارم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در رابطه با دو مقوله جداگانه صحبت می‌کنید که ربطی به هم ندارد لازم است شرح ماوقع کامل بیان شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر به دلیل سرقت حساب را مسدود کردید حتما باید ظرف یک هفته شکایت کنید وگرنه حساب باز میشود و چک پاس میشود یا گواهی عدم پرداخت صادر میشه