مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد برای کار غیر قانونی

با عرض سلام و وقت بخیر.
برای انجام یک فعالیت پژوهشی غیر قانونی میتوان قرارداد قانونی نوشت؟ بنده در حال نوشتن پایان نامه برای موسسه آموزشی هستم. از آن جایی که مطابق قانون این عمل یک تخلف محسوب می شود میخواستم بدانم آیا میتوان برای چنین کاری قرارداد قانونی نزد اسناد رسمی تنظیم کرد؟ یا راهی هست که مبلغ تعهد شده تا انجام تعهدات نزد موسسه ای به صورت امانت بماند؟
با تشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
توافق بر امر غیرقانونی و نامشروع وفق ماده 348 قانون مدنی باطل است