مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک خریداری شده بابت مهریه

با سلام. بنده یک ملک ورثه ای در سال 95 خریدیم و در حال انجام کار های مربوط به الزام به تنظیم سند هستم. سال گذشته یک اعتراض ثالثی مبنی بر بطلان حکم از طرف زن یکی از وراث مطرح شد که در ازای طلب مهریه، سهم الارث شوهر خود ( یکی از وراث ) را قبل از سال 95 بازداشت کرده است. در صورت صحت اعراض ثالث، آیا حکم الزام به تنظیم سند باطل میشود؟
اگر باطل شود از چه راهی باید برای تنظیم سند اقدام کرد؟
آیا امکان فسخ معامله و دریافت خسارت به دلیل فروش مال غیر قابل انتقال، وجود دارد؟
اگر با مصالحه، ملک از بازداشت خارج شود آیا میتوان تنظیم سند کرد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1ـ بله امکان بطلان معامله هست.
2ـ بله امکان فسخ معامله به علت مستحق للغیر درآمدن هست.
3ـ با مصالحه می توان رفع توقیف کرد