مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق و بخشش مهریه

سلام. من اخیرا ازدواج کرده ام. همسرم شرط تنصیف اموال که در عقدنامه موجود هست رو امضا کرده. و من هم در عقد نامه حق طلاق رو بعنوان شروط ضمن عقد نوشتم اما هنوز نرفتیم در دفتر اسناد ثبتش کنیم. همسرم میگه چون من تنصیف رو امضا کردم، تو هم باید حق طلاق رو به شرط بخشش مهریه بگیری.
بیم من از آن است که اگر من حق طلاق به شرط بخشش مهریه بگیرم، اگر روزی همسرم خودش نخواست با من به زندگی ادامه بده، برای اینکه نصف اموال رو نده، خودش کاری کنه که من از حق طلاق استفاده کنم. اینطوری نه مهریه داده و نه نصف اموال.
چه راهی رو پیشنهاد میدید؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام شرط تنصیف اموال در صورتیست که مرد بدون دلیل قصد طلاق زن را داشته باشد ان هم فقط اموالی که بعد از ازدواج خریداری میگردد که راههای زیادی برای عدم پرداخت دارد . چنانچه وکالت در طلاق را در مقابل بخشش مهریه میدهند و شرایط دیگر را قبول نمیکنند پیشنهاد اکید میگردد آن را قبول کنید داشتن حق طلاق حتی در قبال بخشش مهر بهتر از نداشتن است در اینده تصمیم خوا6ی گرفت که مهر رابگیرید یا طلاق را . ان شاالله که هیچکدام نیاز نگردد :)

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام اولا زندگی بر پایه اعتماد هست نه قرارداد ثانیا شما مجبور به قبول این پیشنهاد همسر خود نیستید