مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مسکن مهر

سلام. لطفا کمک کنید: پدرم یک واحد مسکن داشت که فوت کرد و ورثه با یک اقرارنامه سهممون رو به مادر دادیم و الان من میخام از مادرم بخرمش ولی محضر گفت باید ورثه بازم وکالت بدن. و اینکه تعاونی مسکن مهر واسه تاییدیه مالکیت مادرم درخواست 300میلیون چک کردند!!!! راهکاری اگه هست راهنمایی کنید. سپاس

پاسخ ها :

علي  سليمي

علي سليمي :

استان :

سلام بیع نامه ای با مادرتان تنظیم کنید تاملک به شما واگذار شود و آن را با مراجعه به مراجع قضایی تنفیذ کنید و به نظر میرسد نیازی به تنظیم وکالت نامه رسمی نیست