مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی زنان سرپرست خانوار

با سلام 41 سال سن دارم با 11 سال سابقه بیمه و یک فرزند پسر 23ساله که حضانتش با من نبوده و بزرگتر شد خودش آمد با من زندگی کرد، برای معافیت سربازی کفالت منو قبول کرد ، به تازگی دچار دیسک کمر و آرتروز شدم با توجه به این شرایط زندگی و سابقه بیماری چگونه می توانم زودتر بازنشسته بشم ، ممنون

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

باسمه تعالی
با 45 سال سن و پرداخت 20سال بیمه/امکان بازنشستگی دارید/مگر این که عوارض مورد اشاره از موجبات کار افتادگی شما باشد که بتوانید از مستمری کار افتادگی بند ماده سه قانون تامین اجتماعی استفاده بفرمایید

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

سلام به نظر باید به مدیریت محل کارتان تقاضای بازنشستگی زودتر از موعد