مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پلاک تهران در شهرستان

سلام، وقت بخیر. من ساکن تهران هستم و چند ماه به خاطر کارم و برای ماموریت در شهر رشت سکونت دارم. در این مدت ماشین رو که پلاک تهران بود فروختم و ماشین جدیدی خریداری کردم. الان به خاطر شرایط کرونا و قرنطینه نتونستم به تهران رفت و آمد داشته باشم از طرفی هم مدت وکالت نامه ماشین جدیدم به اتمام رسیده و من هنوز موفق به تعویض پلاک نشدم. میخواستم ببینم میتونم از شهر رشت اقدام کنم و پلاک قبلی که به نام خودم هست و پلاک تهران هست رو این جا دریافت کنم و در شهر رشت تعویض پلاک رو انجام بدم؟ یا این که حتما باید برم تهران؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر پلاک تهران میخواهید بگیرید حتما باید به تهران بروید برای تعویض پلاک