مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام. همسر من براش پاپوش درست کردن که تهیه مواد مخدر برای شخصی کرده نه مواد رو‌ دیده نه چیزی اما به قدری شوکه بوده که وقتی پلیس گرفته بودنش امضا کرده که این کار کرده که این مواد هم 1.5 هروئین و 3.2 سانت شیشه بوده و هیچ گونه سابقه ای هم نداره. چه حکمی براش میبرن؟ آیا میشه با جریمه نقدی و تعلیقی حکم بهش بدن؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

باسلام‌
بستگی به گزارش ضابطین قضایی در محل وقوع جرم و نظر قاضی پرونده دارد