مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک قولنامه ای

سلام. ملک قولنانه ای به اسم پدرم بوده است و ایشون فوت کردند. آیا بدون انحصار وراثت 3 برادرم میتوانند این ملک را به من منتقل کنند و من بفروشم؟ اگر می شود باید چه کاری انجام دهند؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با سلام
اگر کلیه وراث مبایعنامه را امضا و اثر انگشت بزنند مشکلی نیست
ولی در زمان انتقال سند به گواهی انحصار وراثت و چواهی دارایی نیاز دارید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانند بفروشند مشکلی ندارد اما برای انتقال سند باید انحصار ورثه باشد