مشاوره حقوقی رایگان - پیامک بد حجابی

سلام در صورت عدم مراجعه بعد از دریافت پیامک اول کشف حجاب و دریافت پیامک دوم مبنی عدم مراجعه و ثبت در لیست توقیف ایا در صورت مراجعه و تعهد ماشین باز هم توقیف خواهد شد؟ (قبلا جرم ‌کشف‌ حجاب صورت نگرفته)

پاسخ ها :

دستور توقیف خودرو به علت عدم مراجعه در مهلت تعیین شده به پلیس امنیت اخلاقی پیامک بد حجابی در خودرو پلیس امنیت اخلاقی توقیف خودرو خودرو