مشاوره حقوقی رایگان - فرزند رزمنده 6ماه و 22روز

سلام بنده از تاریخ 1/5/99 بصورت قراردادی در اداره منابع طبیعی استخدام شدم و قراردادهامون 4ماهه بود که 30 ابان99 تموم شد ولی هنوز قراردادم رو تمدید نکردن و الان 30روزه بدون قراردادم چطور میتونم با توجه به سابقه جبهه پدرم اقدام کنم که استخدامم کنند یا تبدیل وضعیت بشم
آیا باتوجه به اینکه 30روزه که قراردادم تموم شده ولی فی سبیل الله دارم کار میکنم میشه کاری کرد ؟؟ لیسانس عمران متاهلم با تشکر

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت فرزندان رزمندگان استخدامی فرزندان رزمندگان