مشاوره حقوقی رایگان - کم شدن حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی در ماه سوم

سلام .. من 52 سالمه و سه ماه پیش بازنشست شدم .. شاطر نانوایی بودم و پرداختی بیمه ماهانه تامین اجتماعی ام. تقریبا بالای 500 هزار تومن بود
در دوماه اول حقوق سه میلیون ششصد و نود برام واریز کردن اما ببرای ماه آذر دو میلیون و هفتصد ریختن و بعد مراجعه به بیمه گفتم حقوق من همینقدره
لطفا راهنمایی کنید که من باید چیکار کنم با توجه به سختی کارم و واریزی حق بیمه و واریزی دو ماه اول

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به مراجع رسیدگی اداره کار دادخواست بدهید