مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه

باسلام و احترام بنده قصد اجاره مغازه ام رو دارم مستاجر چک نداره چک برادرش رو میخواد برای اجاره ماهانه در قولنامه بده و پشت چک رو بعنوان متعهد پرداخت وجه چک امضا میکنه آیا دریافت چک از بانک مشکلی نداره و اگر چک پاس نشد از چه کسی میتونم طلب کنم صادر کننده چک یا مستاجر یا هردو از راهنماییتون ممنونم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم است با تنظیم دادخواست طلاق به در خواست زوجه در دفاتر خدمات خود را خواهان و همسرتان را خوانده قرار داده و حتما یک وکیل دادگستری برای همسر مع اواسط به جای ایشان بگیرید و جلسات مشاوره را شرکت کنید