مشاوره حقوقی رایگان - بدهی لیزینگ خودرو خریداری شده

باسلام خدمت همه مشاوران محترم بنده یکسال پیش خودروی پرایدی را خریداری نمودم که اطلاع از لیزینگی بودن ان نداشتم حال با توجه به تماسی که با صاحب اول ماشین گرفتم میگوید خودرو را به کسی دیگر فروخته و قرار بوده ان شخص بقیه بدهی را پرداخت نماید خودرو چندین دست چرخیده حالا بنده برای تعویض پلاک اقدام کردم فهمیدم خودرو فک رهن نشده و هنوز بدهی به شرکت دارد لطفا بنده رو راهنمایی نمایید با تشکر ضمنا مالک اولیه خودرو اعلام مینماید توان پرداخت بدهی را ندارد

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام شما با استناد به قولنامه از فروشنده طی دادخواستی بخواسته مطالبه وجه برابر مبلغ بدهی مطرح کنید