مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین زندانی

باسلام
بنده محکوم مالی چک و مهریه هستم. تنها دارایی بنده یک واحد آپارتمان هست که طی پرونده مهریه پس از اثبات مستثنیات دین رفع توقیف شد. حال بدلیل چک پس از رد اعسار بنده و پرداخت نکردن در زندان به سر میبرم, آیا همسر سابقم و یا شاکی چک میتوانند جهت مطالبه وجه روی آن واحد اقدام کنند؟
اگر پرداخت نکنم و همچنان در زندان بمانم, آیا دادگاه جهت وصول مال شاکیان آپارتمان رو از مستثنیات دین خارج نمیکند و به فروش برساند؟
ببخشید که طولانی شد, سپاسگذارم

پاسخ ها :

خانه مستثنیات دین زندانی مستثنیات دین مهریه مستثنیات دین بدهی خانه مستثنیات دین مستثنیات دین