مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت کردن با فیش حقوقی برای آزادی ماشین

سلام همکار من تخلفی که هنوز اثبات نشده انجام داده و با وثیقه از زندان بیرون آمده ولی دادگاه هنوز برگزار نشده. برای آزادی خودرو شخصی اش از من تقاضای ضمانت با فیش حقوقی کرده. بنده رو راهنمایی فرمایید از بابت مشکلاتی که احتمالا برای بنده بوجود خواهد آمد و یا راههایی برای گرفتن و جبران ضرری که احتمال ان برای بنده باشد.

پاسخ ها :

ضمانت کردن با فیش حقوقی برای آزادی ماشین ضمانت با فیش حقوقی ضمانت متهم ضمانت