مشاوره حقوقی رایگان - نقض تدابیر امنیتی هکر شرکت ارتباطات سیار ایران

سلام شخصی از مخابرات ایران من رو به طور کامل تحت کنترل داره . مسئله سیاسی نیست فقط کینه جویانه هست اینکار . طرح شکایت کردم و یک سی دی مدرک بردم و گفتم آی پی کامپیوتر و مدل گوشی طرف رو میدونم و شماره سیم کارتش رو هم میدونم . تمام و کمال نوشتم و احضارش کردن و چون مستندی نبود در گوشی عدم کفایت ادله شد و الان هم ول کن من نیست . باید یک بار دیگه شکایت کنم و پلیس فتا هم میگه باید دستور قضایی باشه . میشه راهنمایی کنین . چون ایندفعه نمیدونم مدارک رو چجور بهشون ثابت کنم و کلا چکار کنم شر این فرد رو از سر من کم کنن . ممنونتون میشم

پاسخ ها :

رضوان دخت  تقي زاده

رضوان دخت تقي زاده :

درود .دوست عزیز در بدو امر مراجعه کنید به حراست شرکت اپراتور مربوطه و مدارک و مستنداتی که در دست دارید ارائه دهید تا موضوع توسط حراست بررسی و چنانچه در تحقیقات حراست به مدرک محکمه پسندی دست یافتید مستند به آن طرح شکایت کنید ،ان شاءالله در صورت صحت ماجرا و پیگیری و تذکر حراست به کارمند خاطی مشکل مرتفع و نیاز به طرح شکایت نخواهد بود.

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام . شکایت شنود غیرمجاز و دسترسی اینترنتی غیرمجاز مطرح بکنید .