مشاوره حقوقی رایگان - انتقال یارانه

سلام، خسته نباشید. من میتونم یارانه رو به حساب خودم منتقل کنم؟ شوهرم شغل آزاد دارد نه خونه داریم، نه مغازه و نه زمین. ما فقط یارانه بهمون میدن. از بسته های حمایتی دولت محروم هستیم وام یک تومنی کرونا رو هم به ما ندادن در صورتی که در شروع تعطیلات کرونا مغازه همسرم هم تعطیل بود ما ماهی 3 میلیون فقط اجاره خونه و مغازه میدیم. شوهر من چون با حسابش کار میکنه میگن درآمد ماهانه اش بالا هست ولی اکثر پول در حسابش قرضی هست. ممنون میشم جوابم رو بدین چطوری میتونم یارانه رو به حساب خودم منتقل کنم؟

پاسخ ها :

انتقال یارانه به حساب همسر تغییر شماره حساب حساب یارانه یارانه