مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد پیمانکار ساختمان

با سلام. فردی پیمان کار با بنده قرارداد بسته و چک دریافت نموده است. بنده به دلیل عدم انجام کار طبق قرارداد دو چک وی را پاس نکرده ام. لازم به ذکر است مبلغ قرارداد 56 میلیون بوده و 46 میلیون از چک ها پاس شده و حالا برای دو برگ چک باقیمانده به مبلغ 10 میلیون اجراییه از طریق شورای حل اختلاف برای من گرفته من چه اقدامی برای ابطال اجراییه به دلیل عدم انجام تعهدات می توانم انجام دهم؟ آیا راهکار دیگری دارد؟ تشکر

پاسخ ها :

مسعود عالی دایی احمدی

مسعود عالی دایی احمدی :

استان :

شما میتوانید با دادخواست متقابل الزام به ایفای تعهد ابتدا اجرای تعهدات ایشان را مطالبه کنید