مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وکالت از مادر

سلام. من پدرم دو سال فوت شده. موقع انحصار وراثت وکالت تام دادم به مادرم که همه چی برای خودش باشه. اما مادرم ازدواج کرده با یک آدم جوان تر از خودش. من میخوام وکالتم رو پس بگیرم از این که تمام حقم رو دادم به مادرم. چی کار باید بکنم؟ دو تا خونه ی پدری داشتم بدون این که به من اطلاع بده یکی رو فروخته و یک جور خیانت در امانت کرده. آیا راهی هست من حقم رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود برشما.بستگی به متن وکالتنامه داره بایداون وکالتنامه بررسی بشه