مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی شرکتی فرزند ایثارگر

با سلام.
بنده در تاریخ 1399/08/01 به صورت شرکتی در پست نگهبانی مشغول به کار شدم که پدرم حدود 60 ماه جبهه و کارت ایثارگری داره. میخواستم بدونم آیا این استخدامی قانون پنجم توسعه ( استفساریه ) شامل حال من میشه یا حتما باید از سال 90 تا 95 استخدام شده باشم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.