مشاوره حقوقی رایگان - عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید نظر

با سلام. یک پرونده در دادگاه داشتیم برای دریافت دیه از بیمه تاریخ دادگاه 05/ 09 / 99 بود و دادگاه تمام شد. اما قاضی رای صادر نکرد فقط خلاصه پرونده ثنا نوشته عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید نظر به وقت نظارت 99/12/26 تغییر کرد. ممنون میشم راهنمایی کنین و چرا دادگاه به 3 ماه بعد موکول شده.

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام باتعیین وقت نظارت مشخص می شود که پرونده شما گم نشده بلکه درتجدیدنظر میباشدتعیین وقت نظارت بخاطر وجود پروتدهای دیگری است که قبل از پرونده شما به ان شعبه تجدید نظر ارسال شده.درثانی شاید دادگاه زودتر ازوقت نظارت تعیین شده هم تصمیم بگیرد ورای صادر کند باحضور خود در تجدید نظر نیز میتوانید درخواست تسریع در رسیدگی نمایید.