مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت تسهیلات بانکی به واحد تولیدی

با سلام و عرض ادب اینجانب دارای یک واحد تولیدی میباشم که مصوبه 2 میلیارد تسهیلات گرفته ام و در قانون جدید بانکها موظف میباشد که محل اجرای طرح را به رهن بگیرند ولی متاسفانه حدود 9 ماه است که مرا علاف کرده اند و میگویند باید سند خارج از محل طرح بیاورید حالا باوجود اینکه 9 ماه واحد تولیدی تعطیل است و حدود 20 میلیون تومان هزینه نموده ام و بانک کار مرا انجام نمیدهد ایا میتوانم شکایت کنم و رای بگیرم به کجا شکایت کنم ضمنا بانک مربوطه با صندوق ضمانت سرمایه گذاری قرارداد دارد ولی آن را هم قبول نمیکند. ممنون میشم جواب بدهید.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.مصوبه تسهیلات رو از کجا دریافت کردید؟ چنان چه برابر مصوبه بانک موظف به پرداخت بر اساس شرایطی نوشتید هست ، به نظر بهترین راه مراجعه به بازرسی بانک هست.