مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اشتباه در سامانه ثنا

سلام، خسته نباشید. وارد سامانه ثنا قسمت سامانه آگهي الكترونيك شدم. در قسمت آگهي اوراق وقتي بازيابي اطلاعات را زدم با يك موردي مواجه شدم كه ابلاغ ( اجراييه) به نام و نام خانوادگي اينجانب البته با پسوند اضافه و نام متفاوت پدر از شهر اصفهان بود. بنده نه محكوم له را مي شناسم و نه مي دانم موضوع شكايت چي بوده. حالا تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

ابلاغیه اشتباه در سامانه ثنا دریافت ابلاغیه اشتباهی ابلاغیه اجراییه سامانه ثنا ابلاغیه