مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر پاداش پایان خدمت

با سلام.
اینجانب در سال 97 بازنشسته شده ام و پاداش پایان خدمتم را طی 3 سال به صورت تدریجی دریافت نموده ام. در صورتی که چنانچه پاداش مذکور را دفعتا دریافت می نمودم دچار خسارت تورم سال های اخیر نمی شدم. در واقع ارزش ریالی پاداش دریافتی پس از طی سه سال به یک سوم کاهش یافته است. لذا چنانچه در این خصوص از کارفرما که شرکت دولتی است میتوان ادعای خسارت تاخیر تادیه نمود و در صورت مثبت عنوان شکایت به چه نهادی انجام شود؟ با تشکر.

پاسخ ها :

خسارت تاخیر پاداش پایان خدمت تاخیر در پرداخت پاداش بازنشستگی پاداش پایان خدمت خسارت تاخیر تادیه قوانین پاداش پایان خدمت