مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام. پدر من منقضی 56 هست. یعنی کارت پایان خدمت گرفته ولی سال 59 به مدت 6 ماه دوباره برای خدمت دوران احتیاط فراخونده شده و جبهه رفته. آیا حضورش داوطلبانه محسوب میشه؟
در کل این قانون تبدیل وضعیت شامل بنده میشه ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.