مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در سرقت

سلام وقتتون بخیر برادر من در یک کارگاه چاپ لباس کار میکرده ودو نفر از همکاراش اون ساعتی که برادر من در کارگاه حضور داشته دو تا سطل رنگ دزدی میکنن ولی برادر من اون ساعتی که دزدی شده داخل دفتر داشته فیلم نگاه میکرده و متوجه دزدی نشده و صاحب کارش شکایت کرده و اون دوتارو همراه برادر من انداخت زندان و دوربین مداربسته به دادسرا ارائه داد که برادر من اصلا تو فیلم دزدی نبوده ولی صاب کارش میگه من به این خاطر برادرتون انداختم زندان چون میدونسته اون دوتا دزدی کردن ولی نیومده به من بگه به همین خاطر شریک جرم حساب میشه و تو اعترافات هم گفته من بی تقصیر و از دزدی بی خبر بودم و اون دوتا همکاراش به دزدی که کردن اعتراف کردن الان برادرم به قید سند آزاد شده صاب کارش یک فیلم دیگه از قبل ارائه داده به دادسرا که بیرون از کارگاه بوده و یه خرابه بوده که کسی از قبل سپرده به صاب کارشون و داخلش چندتا آهن بوده که یکی از متهم ها سرپرست کارگاه بوده و به برادر من و یکی دیگه میگه بیاید کمکم کنید در ساعت غیر کاری این اهنارو جمع کنم تمیز کنیم من ببرم بفروشم مال خودمه و میترسم این معتادا بیان بدزدن برای کمک هم که بهم کردید یه پولی به شما میدم برادر من به سرپرست میگه برو به صاب کارمون بگو فک نکنه داریم دزدی میکنیم مبگه من آب هم بخورم بهش میگم اون میدونه برادر من و همکارش کمک میکنه در صورتی که اون آقا داشته دزدی میکرده و برادر من نمیدونسته دزدی و کمکش کرده و داخل فیلم دوم بوده هفته دیگه تاریخ دادگاه باید حضور داشته باشه تازه صاب کارش اوایل بمن گفت برادرتو رضایت میدم بیاد بیرون نگران نباشید و زد زیرش و رضایت نداد الانم میگه رضایت نمیدم بنظرتون برادر من بی گناه حساب میشه یا میوفته زندان روز دادگاه خواهش میکنم جواب بدید خیلی نگرانیم و استرس داریم ممنونم

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

باید از طریق شوهد ثابت کنه که فیلم دوم قصد سرقت نداره و بدون اطلاع و اگاهی از موضوع در آن محل بود و چه کسی از او خواسته برای چه کاری در آن محل باشد