مشاوره حقوقی رایگان - اخذ حکم رشد برای وام ازدواج

سلام. من 15 سال دارم و ازدواج کردم.آیا به من حق رشد می دهند و آیا سرپرستی من را به شوهرم می دهند؟ شوهر من 25 سال دارد و ما میخواهیم وام ازدواج بگیریم ولی پدرم با ما مشکل دارد و نمیاد کارهای وام را انجام دهد. آیا حق رشد یا سرپرستی میدن؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بله میتونید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی تقاضای صدور حکم رشد را از دادگاه بنمایید وسپس افتتاح حساب و وام دریافت نمایید