مشاوره حقوقی رایگان - ارش 10% نقض عضو دستگاه تنفسی

با سلام و عرض ادب

با احترام ؛ پزشکی قانونی ارش 10% نقض عضو دستگاه تنفسی برای من تعیین کرده است .

می خواستم بدانم مبلغ این چقدر است ؟

آیا مقدارش برابر با 10 درصد دیه انسان کامل است و یا نقص عضو مقدارش تفاوت دارد ؟

با توجه به بیماری لاعلاج و پیشرونده برونشیولیت مبتلاء شده ناشی از شغل نقاشی هواپیمایی آیا تاثیری در رای مقدار دیه دارد ؟

با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- همان است 2- شما می توانید با توجه به عدم درمان کافی به نظریه پزشک قانونی اعتراض نمایید.یاالله

یک وکیل

با سلام، در مواردی که میزان دیه به طور دقیق در قانون معین نشده باشد ارش تعیین می گردد که مقصود همان میزان از کل دیه انسان کامل است.است.معمولا مقدار دیه را براساس نظر پزشکی قانونی تعیین می کنند پس اگر فکر می کنید ارش تعیین شده کل صدمات وارده به شما را تحت پوشش قرار نداده است به نظر پزشکی قانونی اعتراض بزنید چون بعدا به احتمال زیاد دادگاه بیماری شما را در رای لحاظ نخواهد کرد.