مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سابقه بیمه

باسلام. آیا امکان انتقال سوابق بیمه روستایی را حالا میشه به تامین اجتماعی داد؟ برای خرید بیمه سربازی کسانی که کارت معمولی دارند، باید چی کار بکنند؟

پاسخ ها :

انتقال سوابق بیمه روستایی به تامین اجتماعی انتقال سابقه بیمه به تامین اجتماعی انتقال سابقه بیمه خرید بیمه سربازی خرید بیمه بیمه روستایی بیمه تامین اجتماعی بیمه