مشاوره حقوقی رایگان - غرامت تصادف در حین مرخصی سربازی

سلام و عرض ادب.
آیا تصادف سربازی که حین برگشتن از مرخصی خدمت از شهر خود به شهر مورد خدمت با ماشین مسافربری اتفاق افتاده و موجب شکستگی گونه و دست و پا شده و از راننده ماشین مبلغ 150 میلیون دیه هم گرفته،مشمول غرامت ارگان مورد خدمت هم می شود و میتواند مبلغی از ارگان خدمتی هم بگیرد؟

پاسخ ها :

غرامت تصادف حین مرخصی سربازی تصادف در حین مرخصی سربازی غرامت تصادف تصادف سرباز تصادف غرامت