مشاوره حقوقی رایگان - محل تشکیل دادگاه درخواست مهریه

با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم اگر زوجه درخواست طلاق و طلب مهریه کند، آیا در هر جای ایران که بخواهد میتواند درخواست طلاق و مهریه و تشکیل دادگاه در شهر مورد نظر نماید یا می بایست در محل اقامت خود و همسرش اقدام نماید؟
محل جاری شدن خطبه عقد و محل زندگی پدر و مادرش و محل زندگی پدر و مادرم و سپس محل زندگی خودمان در شهر شیراز بوده و ایشان از طریق دادگستری ماهشهر اقدام به تامین خواسته نمودند؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر زوجه اقدام به طرح دعوی طلاق مهریه نماید در محل اقامت خودش اولویت دارد مگر بخواهد محل اقامت خود را جای دیگری اعلام نماید
تامین خواسته اگر برای توقیف ملک باشد دردادگاه محل ملک خواهدبود

پرسشگر :

باتشکر از پاسخگویی، آیا امکانش هست که محل دادگاه رو به شهر محل اقامت و محل کارم تغییر بدهم یا غیر ممکن است، و آیا اینکه زوجه در هر کجا که بخواهد میتواند دادخواست تنظیم نماید و به دادگاه ارائه دهد یک قانون است یا وکیل زوج میتواند محل آنرا با دلیل که دربالا ذکر کردم تغییر دهد؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

خیر زن می تواند در محل اقامت خود اقامه دعوی کند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زوجه می تواند دعاوی خانوادگی را درمحل اقامتگاه شما و یامحل سکونت خودش مطرح کند وهمچنین درخصوص دعوای مهریه می تواند دردادگاه محل تنظیم سند ازدواج نیز مطرح نماید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.زندگی خود وهمسر.یاالله