مشاوره حقوقی رایگان - ارث نوه از پدربزرگ

سلام، خسته نباشید.
من پدرم در سال 85 فوت شدند و پدربزرگم در سال 97 فوت شدند و هیچ وصیت نامه ای هم از پدربزرگم نداشتند. آیا از نظر قانون به من که نوه هستم و پدرم زود تر از پدرش فوت شده، ارثیه خواهد رسید یا نه؟ با تشکر.

پاسخ ها :

ارث نوه از پدربزرگ در صورت فوت پدر ارث نوه از پدربزرگ شرایط دریافت ارث نوه از پدربزرگ سهم الارث نوه قوانین ارث ارث