مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب به دادرسی

با سلام. بزه انتسابی را محرز و مسلم دانسته و با استناد به ماده 256 قانون آیین دادرسی کیفری و ماده 559 قانون مجازات اسلامی و ماده 608 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، قرار جلب به دادرسی صادر و اعلام میگردد. میخواستم بدونم نتیجه این رای چی هست یا چند درصد به نفع شاکی هست؟

پاسخ ها :

مرتضی ملحان

مرتضی ملحان :

سلام فعلا قرارجلب دادرسی صادرشده وپرونده به دادگاه کیفری ارجاع میشود