مشاوره حقوقی رایگان - ادعایی مالکیت ملک توسط ستاد اجرایی فرمان امام

سلام. زمینی خریدم که نقشه تفکیکی داشته و قبل دریافت نقشه شهرداری مالک را ملزم به استعلام از ثبت جهت تشخیص مالکیت کرده. من روی زمین مجوز ساخت گرفتم و ساختمان نیمه کاره ایی را بنا کردم که در مرحله نازک کاری است. الان ستاد اجرایی فرمان امام می گویید زمین ملک من مورد دارد و حکم سرپرستی روی آن صادر شده است. قبل از این حکم هم ستاد به عنوان تصرف عنوانی از ما شکایت کرد که در دادگاه محکوم شدند و حکم منع تعقیب برای من صادر شده. چه اقداماتی باید انجام بدهم؟ در ضمن صاحب اصلی زمین سال 90 فوت شده و زمین بعد از دو دست معامله به من رسیده.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
موضوع جدی است
باید ضمن طرح دعوی گناسب در شعب ویژه اصل 49 و... اقوام‌نمایید

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید