مشاوره حقوقی رایگان - قوانین تعزیرات حکومتی

من تاریخ 97/2/15 از فروشگاهی یک دستگاه کولر به صورت نسیه گرفتم قیمت زمان خرید من 2 میلیون تومان بود فروشنده با من قرار کرد که روزی که پول کولر بیارم قیمت کولر به قیمت روز پرداخت حساب کند بعد از مدت 4 ماه تاریخ 97/6/15 قیمت کولر شده 4 میلیون 500 هزارتومان ایا من باید این مبلغ پرداخت کنم یا به تعزیرات حکومتی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

احمد نورانی

جناب آقای احمد نورانی :

با سلام
باتوجه به قرارداد خصوصی شما با بایع قرارداد معتبر است اما اگر مشخص شود بایع بیش از قیمت بازار فروخته باشد امکان شکایت هست
به هر حال المومنون عند شروطهم
موفق باشید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما باید طبق توافق عمل شود اوفو بعهدکم