مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام توسط وام گيرنده

با سلام. بنده بازنشسته تامين اجتماعي هستم و ضامن يكي از اقوام خود كه كارمند رسمي است براي دريافت تسهيلات بانكي، شده ام ( نامه كسر از حقوق ). طبق اظهارات اين فرد، بنده ضامن دوم بوده ام و ضامن اول يكي از همكاران وي مي باشد. در مرحله اول با پرداخت نكردن تعدادي از اقساط براي اينجانب اخطاريه از بانک آمد و با صحبت مشكل حل شد و وي اقساط را پرداخت كرد. در حال حاضر به علت درگيري لفظي كه با وي بوجود آمده ايشان صريحا اعلام كرد كه ديگر اقساط را پرداخت نمي كنم و بنده به عنوان ضامن مكلف به پرداخت هستم. حال چند سوال براي بنده مطرح شده كه سپاسگزار خواهم بود بنده را راهنمايي بفرمائيد.
1- با وجود كارمند رسمي بودن وي و كفايت حقوق دريافتي آيا باز هم در صورت عدم پرداخت بنده بايد پاسخگو باشم؟
2- در صورت صحت اظهارات وي مبني بر ضامن دوم بودن اينجانب تاثيري در اين مورد براي بنده دارد؟
3- آيا در صورت عدم پرداخت اقساط توسط وي راهكار قانوني براي بنده جهت شكايت و وصول پرداختي ها وجود دارد؟

پاسخ ها :

ناهيد  كاظمي خضر

ناهيد كاظمي خضر :

مبالغی را که بابت اقساط وام می پردازید می توانید دادخواست بدهید و مطالبه کنید.