مشاوره حقوقی رایگان - متن قولنامه شراکت در خودرو

سلام. یک خودرو سواری به صورت شریکی خریداری شده است اما به دلیل سهولت در انجام امور مربوط به پلاک و بیمه و .... قرار بر این شد که خودرو در سند فقط به نام یک نفر ثبت شده و به نام همان نفر به صورت نامحدود بماند. اما در یک قولنامه ثبت شود که خودرو به صورت شریکی و با میزان سهم 60 به 40 خریداری شده است. آیا متنی برای این گونه قولنامه وجود دارد؟ لطفا متن قولنامه را در سایت قرار دهید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هرصورت باید خودرو به نام یکنفر ثبت میشد نه دو نفر و اما‌در‌مورد سوال شما بله متن های قرارداد یا توافقنامه میتوان در‌این مورد تنظیم کرد در صورت تمایل برای توضیح مفصل و مشاوره و راهنمایی تماس بگیرید