مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام. به مدت 15 در کارگاهی مشغول به کار بودم که هر سه ماه قرارداد موقت داشتیم. متاسفانه با اتمام قرارداد در تاریخ 99.9.30 کارفرما به دلایلی حاضر به امضای قرارداد جدید نمی باشد. آیا بیمه بیکاری تعلق میگیرد؟ و این که اول تسویه کنیم بعد درخواست بیمه بیکاری یا نه؟

پاسخ ها :

احمد  خزائي

جناب آقای احمد خزائي :

با سلام ...چنانچه علت اخراج از کار به دلایلی که منتسب به شما باشد...نمیتونید ...والا با شکایت به اداره کار میتونید بازگشت به کار و بیمه بیکاری بگیرید