مشاوره حقوقی رایگان - فسخ سفارش کالا

سلام.
من مغازه عینک فروشی دارم. یک خانوم به همراه همسرشون مغازه ما اومدن و خانوم دکتر چشم هاشون رو معاینه کردند. بعدش که مشخص شد که به عینک نیاز دارن عینک و عدسی مورد نظرشون رو انتخاب کردن. بعد من داخل مغازه بهشون گفتم تا شب اگر از فریم عینک خوشتون نیومد میتونین فریم عینکتون رو با یک فریم دیگر تعویض کنین. بعدش خرید کردن و ما رسید فاکتور بهشون دادیم. شب زنگ زدن که میایم فریم رو تعویض میکنیم با یک مدل دیگر و من هم گفتم مشکلی نداره تشریف بیارین. بعد از دو روز زنگ زدن کلا سفارش رو کنسل کنین. من نه فریم رو میخوام نه عدسی رو. بعدش گفت چون من هنوز عینک رو از مغازه شما بیرون نبردم باید بیعانه ای که دادم ( 500هزار تومان) پس بدین. من هم گفتم کنسل نمیشه فقط میتونین تعویض کنید. الان رفته اتحادیه شکایت کرده. خواستم ببینم قانون در این مورد چی میگه و بند قانونی اش چی هست؟ آیا حق با من هست یا ایشون؟ممنون میشم اگر توضیح بدید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خریدار حق فسخ دارد . و شما باید کل مبلغ را به خریدار برگردانید مگر مبلغی بابت حق فسخ ذکر شده باشد