مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده ملک ورثه ای

با سلام. احتراما با توجه به طرح شکایت علیه پدربزرگ اینجانب در زمان قید حیات و در نهایت پس از فوت ایشان محکوم به پرداخت خسارت خانواده پدری اینجانب گردید که یکی از زمین های مرحوم پدربزرگ توقیف و در نهایت به مزایده گذاشته شده و عموی اینجانب زیر قیمت خریداری کرده اند. پس از مزایده در روند کار پرونده از طریق سایت مشاهده شده که ابلاغیه جهت روز مزایده به همه وارثین ابلاغ شده در حالی که هیچ ابلاغیه در سامانه ثنا برای پدر اینجانب ابلاغ نشده و به علت اختلاف خانوادگی موجود هیچ کسی به پدرم اطلاع رسانی نکرده اند. حال با گذشت 6 ماه از مزایده آیا میتوان به دلیل عدم اجرای شکل صحیح مزایده که به پدر اینجانب ابلاغ نشده مزایده را باطل نمود و یا مجدد مزایده کرد ؟
قیمت کارشناسی شده بسیار کمتر از قیمت واقعی معامله شده. آیا میتوان اعتراض نمود و افزایش قیمت را لحاظ نمود؟ با سپاس.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، اگه به پدر شما، نظریه کارشناسی بابت قیمت مال مورد مزایده ابلاغ نشده ویا زمان انجام مزایده ابلاغ نگردیده،مورد، از موارد ابطال مزایده است، باید به اجرا احکام بروید وتاریخ ابلاغات که در سامانه درج شده زا بدست بیاورید، اگر در سامانه پدرتون درج شده، پس ابلاغ گردید و کاری نمیشه کرد